Jävla E-ämnen

Var på en av Tommy Svenssons föreläsningar, "äter vi bensin" igår! Alla borde gå och lyssna på honom alltså för han har SÅÅ mycket bra att säga! Han pratar om tillsatser och skit i mat och vad det gör med vår kropp. Tänk er, om vi stoppar i oss mat med fler kemiska ämnen som kroppen inte känner igen, jo men då är det väl klart att kroppen säger ifrån! Vi åt inte sån här skit för hundra år sen, då är det inte meningen att vi ska göra det nu heller!

Sötningsmedlet aspartam som finns i de flesta lightpreodukter blir till metanol i kroppen, alltså ren träsprit, det kan man ju tänka sig hur bra det är. Eller sukralos, det kan försämra och slå ut vissa organ i kroppen som i sin tur kan leda till till exempel elallergi.

Varför ska det finnas potatisarom i chips? Chips ska vara gjort på potatis då behövs det inte 30 kemiska ämnen för att det ska få en potatissmak! Varför står det inte bara grädde till exempel på innehållsförtäckningen på Kelda minimat, det gör det ju på arlas vanliga vispgrädde. Varför tillsätta gräddarom och de där alla konstiga ämnen som de slänger i?

Jag skulle kunna skriva ganska mycket om det här men det hinner jag inte för nu ska jag åka till stationen för att dra vidare till stockholm! men om du får chansen att lyssna på Tommy Svensson, så gör det , det är värt varenda minut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0